Ingredientai
- Salotos 1 vnt. „Iceberg“
- Pesto padažas 1 arbat. š.
- Avokadai 1 vnt.
- Džiovinti pomidorai 10 vnt.
- Krevetės 400 g
- Parmezano sūris 1 sauja
- Medus 1 valg. š.
- Paprikos 1 arbat. š. maltos
- Čili pipiras:(0,5) 1 arbat. š.
Kaip gaminti
- Krevetės išvirkite, nuvalykite. Salotas supjaustykite, sumaišykite su pesto padažu ir šlakeliu aliejaus.
- Avokadą supjaustykite riekelėmis ir kartu su pomidorais dėkite ant salotų lapų.
- Krevetes trumpai pakepinkite su medumi, paprika, čili, sudėkite į salotas ir viską paskaninkite pora griežinėlių parmezano.
Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Virtuvės užrašai“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita