Ingredientai
- Kiauliena 200 g
- Raudonasis svogūnas 1 vnt.
- Paprikos 1 vnt. raudonoji
- Svogūnų laiškai 30 g saujelė
- Sezamo sėklos 1 valg. š.
- Medus 1 valg. š.
- Pomidorų padažas 50 g pagal skonį
- Sojų padažas 2 valg. š. pagal skonį
- Bazilikai 1 arbat. š. džiovintų, pagal skonį
- Raudonėliai 1 arbat. š. džiovintų, pagal skonį
Kaip gaminti
1. Supjaustykite kiaulieną gabaliukais, pakepinkite su aliejumi keptuvėje ir sudėkite pjaustytą svogūną, papriką, suberkite prieskonius.
2. Baigdami kepti įkrėskite pomidorų padažo, šaukštą medaus ir sojų padažo. Patiekite su ryžiais, užbarstykite svogūnų laiškų ir sezamo sėklų.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita