Ingredientai
- Kiauliena 500 g kumpio
- Salierai 3 vnt. 1.5 puodelio griežinėliais pjaustytų lapkočių
- Ananasai 200 g puodelis silpname sirupe konservuotų gabalėlių
- Vištienos sultinys 2 st.
- Svogūnai 2 vnt. pusė puodelio smulkiai sukapotų
- Sojų padažas 4 valg. š. 1/4 puodelio
- Pomidorai 2 vnt.
- Actas 2 valg. š.
- Kukurūzų krakmolas 2 valg. š.
- Aliejus 1 valg. š.
Kaip gaminti
1. Mėsą supjaustykite juostelėmis ir kepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Išgriebkite kiaurasamčiu, keptuvę išplaukite.
2. Puode užvirinkite sultinį, sudėkite svogūnus, salierus, uždenkite ir virkite 10 min.
3. Sojų padažą sumaišykite su actu ir krakmolu. Maišydami supilkite į puodą su daržovėmis. Sudėkite nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus pomidorus, ananasų gabalėlius, mėsą ir ant labai mažos ugnies maišydami dar truputį pakaitinkite, bet neužvirinkite.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Pietums
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita