Ingredientai
- Makaronai 250 g pakuotė „ Santa Maria Rice Noodles“
- Cukinijos 1 vnt.
- Ananasai 1 vnt. 0,5
- Aliejus 3 valg. š. kepimui
- Kiauliena 400 g filė
- Svogūnai 1 vnt. geltonieji
- Žirniai 150 g žalieji
- Paprikos 1 vnt. raudona
- Padažas:(0,5 but. „Santa Maria Asian Wok Sweet & Sour“) 1 vnt.
- Kalendros 1 vnt. ryšulėlis šviežios
Kaip gaminti
- Išvirkite makaronus pagal pakuotės nurydomus.
- Kiaulienos filė supjaustykite juostelėmis. Cukiniją perpjaukite išilgai į keturias dalis ir išpjaukite centrinę dalį su sėklomis. Supjaustykite centimetro storio gabaliukais. Ananasą supjaustykite kubeliais, o svogūną – griežinėliais.
- Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite aliejaus.
- Sudėkite filė juosteles ir pakepinkite 1 minutę maišydami.
- Sudėkite daržoves ir vaisius. Kepkite dar 2–3 minutes aukštoje temperatūroje.
- Supilkite pakepimo padažą ir virkite žemoje temperatūroje maždaug 2 minutes.
- Sudėkite makaronus ir maišykite maždaug 1 minutę.
- Papuoškite šviežiomis kalendromis.
Receptas iš tinklaraščio „Santa Maria“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Tailandiečių