Ingredientai
- Vištiena 4 vnt. 4 - 5 - kulšelės - marinatui
- Sojų padažas 1 puodelis 1/4 puodelio - marinatui ir 1 valg. š. - padažui
- Rudasis cukrus 2 valg. š. 1 -marinatui ir 1 - padažui
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š. marinatui
- Aštrus čili padažas:(1 - marinatui ir 1 - padažui) 2 valg. š.
- Vaisinis čatnis:(1 arbat. š. - marinatui ir 1 valg.š. - padažui) 2 valg. š.
- Pomidorų padažas 1 valg. š. padažui
- Česnakai 1 skiltelės išspausto - padažui
- Medus 1 valg. š. padažui
- Kukurūzų krakmolas 1 arbat. š. padažui
Kaip gaminti
- Vištos kulšeles ištrinkite visų marinatui skirtų produktų mišiniu ir nakčiai pastatykite į šaldytuvą.
- Orkaitę įkaitinkite iki 190 laipsnių, į skardą sudėliokite marinuotą vištieną ir kepkite maždaug 30 minučių, arba kol ims skrusti jos odelės.
- Padažui skirtus produktus sumaišykite viename dubenėlyje, ištraukite iškepusią vištieną ir gausiai, tolygiai aptepkite kiekvieną kulšelę.
- Pašaukite į karštą orkaitę dar 5-8 minutėms.
- Apibarstykite žalumynais, o tada skanaukite su virtais ryžiais, arba kitu pasirinktu garnyru.
- Pagaminsite per 1 val, neskaičiuojant marinavimo laiko.
Receptas iš: g-blogas.lt
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita