Ingredientai
- Miltai 1 st.
- Pekaninių karijų riešutai 0,5 puodelis kapotų ir pakepintų
- Kepimo milteliai 2 arbat. š.
- Cinamonas 1 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Pienas 1 st.
- Rudasis cukrus 0,25 puodelis tamsaus
- Aliejus 1 valg. š.
- Vanilės ekstraktas 1 arbat. š.
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Saldžiosios bulvės 0,75 g apvirtų ir sutrintų
Kaip gaminti
1. Į miltus įmaišykite 2 šaukštus pekano riešutų, kepimo miltelius, cinamoną ir druską.
2. Kitame dubenyje sumaišykite pieną, rudąjį cukrų, vanilę, aliejų ir kiaušinius.
3. Skystuosius produktus įmaišykite į miltų mišinį bei sudėkite saldžiąsias bulves.
4. Kepkite blynus įkaitintoje keptuvėje iš kiekvienos pusės, kol gražiai apskrus. Patiekite apibarstytus likusiais pekano riešutais, skanaukite su klevų sirupu ar šokolado kremu.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Pusryčiams, Vaikams
- Rengiu šventę: Užgavėnės