Ingredientai
- Salierai 300 g stiebai
- Gražgarstės 2 sauja
- Agurkai 3 vnt. trumpavaisiai
- Pomidorai 4 vnt.
- Actas 4 valg. š. baltojo vyno - padažui
- Alyvuogių aliejus 4 valg. š. padažui
- Garstyčios 1 valg. š. "Dižono" - padažui
- Kmynai 1 arbat. š. maltų - padažui
- Druska 1 žiupsnelis padažui
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis šviežiai malti - padažui
Kaip gaminti
1. Salierų stiebus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite žiedais. Agurką nulupkite. Jį ir pomidorus supjaustykite gabalėliais.
2. Viską sykiu su plautomis bei nusausintomis gražgarstėmis sudėkite į lėkštę ir užpilkite padažu iš nurodytų produktų.
Knyga „Geri receptai“ |
Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė