Ingredientai
- Špinatai 200 g jaunų lapelių
- Braškės 200 g
- Cukrus 1 žiupsnelis jei braškės rūgštokos
- Varškė 200 g
- Citrinos 1 vnt. žalioji
- Druska 1 žiupsnelis
- Raudonėliai 1 arbat. š.
Kaip gaminti
- Špinatus ir braškes gerai nuplaukite.
- Braškes perpjaukite per pusę ir kartu su špinatais bei varške sudėkite į dubenį, pasūdykite, įberkite raudonėlių, įspauskite citrinos sulčių ir pabarstykite cukrumi, jei reikia.
- Prie šių salotų puiku pasigaminti grūdėtosios duonos skrebučių.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita