Ingredientai
- Salotos 200 g mėgstamų
- Pomidorai 1 vnt.
- Raudonasis svogūnas 40 g
- Agurkai 1 vnt.
- Alyvuogės 100 g žaliųjų
- Fetos sūris 100 g
- Graikiniai riešutai 2 valg. š. smulkintų
- Žolelių actas 1 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Bazilikai 1 arbat. š. žiupsnelis šviežių arba džiovintų
- Raudonėliai 1 arbat. š. žiupsnelis šviežių arba džiovintų
Kaip gaminti
1. Salotas nuplaukite, nusausinkite ir suplėšykite.
2. Supjaustykite agurką, pomidorą, svogūną, alyvuoges ir sūrį.
3. Iš šaukšto žolelių acto, trupučio vandens, alyvuogių aliejaus, bazilikų, raudonėlių sumaišykite padažą.
4. Visus produktus gražiai išdėliokite lėkštėje ir užpilkite paruoštu padažu.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita