Ingredientai
- Gražgarstės 2 sauja
- Džiovinti pomidorai 20 g aliejuje
- Mėlynųjų pelėsių sūris 40 g
- Avokadai 50 g
- Saulėgrąžos 1 valg. š.
- Migdolai 1 valg. š. drožlės
- Alyvuogių aliejus 1 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Džiovintus pomidorus, avokadą ir sūrį supjaustykite gabalėliais.
2. Gražgarstes nuplaukite ir, jei didelės, šiek tiek suplėšykite.
3. Visus produktus dėkite į lėkštę, apibarstykite saulėgrąžomis bei migdolų drožlėmis ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Tiekite su duoniukais arba trapučiais.
Skanaus!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita