Ingredientai
- Kiauliena 300 g keptos nugarinės
- Salotos 300 g sauja "Lollo rosso" ir truputis "Frisse" salotų
- Špinatai 1 sauja
- Pomidorai 3 vnt.
- Fetos sūris 100 g
- Čiobreliai 1 žiupsnelis šviežių lapelių
- Alyvuogių aliejus 4 valg. š.
- Citrinos 1 vnt. pusės sulčių
- Druska 1 žiupsnelis
- Cukrus 1 žiupsnelis
- Salotų prieskoniai: 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Mėsą supjaustykite riekelėmis. Į gilų indą sudėkite plautus, nusausintus, jei reikia – pasmulkintus, visų rūšių salotų lapus, špinatų lapelius, supjaustytus pomidorus, trupintą fetos sūrį.
2. Apšlakstykite padažu iš aliejaus, citrinos sulčių bei prieskonių. Ant viršaus uždėkite mėsos riekes.
3. Apibarstykite čiobrelių lapeliais.
Knyga „Geri receptai“ |
Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė