Ingredientai
- Kuskusas 100 g
- Agurkai 1 vnt.
- Pomidorai 3 vnt. 1 - didelis ir 2 - vyšniniai
- Petražolės 1 sauja kapotų
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š. šlakelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
Kaip gaminti
1. Pagal pakuotės instrukciją paruoškite kuskusą. Pomidorą ir agurką supjaustykite nedideliais kubeliais.
2. Dubenyje sumaišykite kruopas su daržovėmis, užbarstykite pipirų ir pasūdykite. Išdėliokite į salotines, pabarstykite petražolėmis, papuoškite pjaustytais vyšniniais pomidoriukais.
3. Prieš valgant apšlakstykite alyvų aliejumi.
Petražolės dera su visomis prieskoninėmis žolelėmis, tinka į beveik visus mėsos ir žuvų patiekalus, sriubas, padažus, salotas, daržovių, bulvių patiekalus, tešlos gaminius ir apkepus.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita