Ingredientai
- Vištiena 300 g krūtinėlės
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Pipirai 1 arbat. š. maltų; pagal skonį
- Pievagrybiai 100 g
- Braškės 200 g
- Moliūgo sėklos 2 valg. š.
- Salotos 50 g lapų
- Aliejus 4 valg. š.
Kaip gaminti
1. Krūtinėlės mėsą supjaustykite, pagal skonį pamarinuokite ir iškepkite ant grotelių. Iškepusią vištieną susmulkinkite.
2. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, apibarstykite druska ir iškepkite ant grotelių.
3. Lėkštę išklokite salotų lapais. Ant jų išdėliokite vištieną, grybus, moliūgų sėklas ir į 4 dalis supjaustytas braškes.
4. Salotas galima maišyti su majonezu, citrinos sultimis, arba šlakeliu aliejaus.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita