Ingredientai
- Rauginti kopūstai 150 g
- Rauginti agurkai 2 vnt.
- Paprikos 1 vnt. saldžioji
- Morkos 1 vnt.
- Bulvės 2 vnt.
- Burokėliai 1 vnt.
- Svogūnai 50 g
- Šaldyti žirneliai 100 g arba švieži
- Svogūnų laiškai 20 g
- Aliejus 2 valg. š. augalinis
Kaip gaminti
1. Morką, burokėlį, bulves ir žirnelius (jei šaldyti) išvirkite, atvėsinkite ir supjaustykite smulkiais gabaliukais, papriką ir agurkus kubeliais. Svogūnų laiškus susmulkinkite.
2. Dėkite į lėkštes nuvarvintus raugintus kopūstus, ant jų po lygiai paskirstykite likusias daržoves, o ant viršaus užberkite svogūnų laiškų bei žirnelių ir viską pagardinkite aliejumi.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita