Ingredientai
- Tunas 180 g 1 indelis
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Agurkai 1 vnt.
- Pomidorai 2 vnt.
- Petražolės 10 g kelios šakelės
- Salotos 2 vnt. keli lapai ledkalnio salotų
- Gražgarstės 20 g
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Alyvuogės 20 g
Kaip gaminti
1. Virtus kiaušinius, pomidorus, agurkus ir petražoles supjaustykite. Alyvuoges galite pjaustyti arba dėti nepjaustytas.
2. Lėkštėje gražiai išdėliokite plėšytų ledkalnio salotų lapų, ant jų dėkite visus kitus produktus. Apšlakstykite aliejumi. Galite pagardinti mėgstamais žolelių prieskoniais. Ant viršaus užberkite gražgarsčių.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita