Ingredientai
- Tunas 400 g konservuotas aliejuje
- Pomidorai 300 g vyšniniai
- Ridikėliai 200 g
- Sultenės: 300 g
- Česnakai 300 g laiškinių
- Svogūnai 1 vnt. vidutinio dydžio
Kaip gaminti
1. Svogūną nulupkite.
2. Į lėkštę pridėkite plautų, nusausintų, jei reikia – susmulkintų, sultenių lapų, pjaustytų ridikėlių, pomidorų, smulkintus laiškinius česnakus, supjaustytą žiedais svogūną. Šaukštu ant viršaus sudėkite tuną.
3. Salotas galima apšlakstyti aliejumi iš konservo, citrinų sultimis, pagardinti druska, šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Knyga „Geri receptai“ |
Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita