Ingredientai
- Salotos 40 g įvairios
- Vištų kepenėlės 40 g keptos
- Pomidorai 30 g pusė pomidoro
- Šoninė: kepta šviežia arba rūkyta 10 g
- Sojų padažas 3 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
Kaip gaminti
1. Pakepkite vištų kepenėles. Į lėkštę dėkite pjaustytas salotas. Ant jų – gabalėliais pjaustytas keptas kepenėles ir pjaustytus pomidorus.
2. Tuomet pabarstykite šiaudeliais keptais šoninės gabaliukais (kepkite gruzdintuvėje). Užpilkite sojos padažu (alyvuogių aliejų sumaišykite su truputėliu sojos).
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita