Ingredientai
- Salotos 1 vnt. aisbergo
- Agurkai 2 vnt.
- Pomidorai 2 vnt.
- Džiovinti pomidorai 6 vnt.
- Kumpis 100 g vytinto
- Riešutai 1 sauja kepintų kedro
- Sūris 1 vnt. "Džiugas"
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Garstyčios 1 valg. š. grūdėtos - padažui
- Citrinos 1 vnt. pusės sulčių - padažui
- Alyvuogių aliejus 5 valg. š. padažui
- Balzaminis actas 5 valg. š. padažui
- Medus 1 valg. š. padažui
Kaip gaminti
1. Supjaustykite aisbergo salotą, agurkus, pomidorus ir džiovintus pomidorus.
2. Uždėkite vytinto kumpio, sudėkite kepintus kedro riešutus.
3. Sutarkuokite sūrį ir uždėkite ant salotų, pagardinkite druska ir pipirais.
4. Pagaminkite padažą: iš nurodytų ingredientų ir užpilkite ant salotų.
Receptą atsiuntė Ilona
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita