Ingredientai
- Burokėliai 2 vnt. virti
- Svogūnai 1 vnt.
- Agurkai 2 vnt. rauginti
- Žalieji žirneliai: 2 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
- Aliejus 2 valg. š. šlakelis
- Svogūnų laiškai 1 sauja
- Pomidorai 5 vnt. vyšniniai
Kaip gaminti
1. Virtus burokėlius sutarkuokite stambiai,pridėkite,pjaustyto svogūno,rauginto agurko ir porą šaukštų žaliųjų žirnelių. Pasūdykite, įberkite pipirų,pašlakstykite aliejumi.
2. Ant lėkštės sudėkite iš salotų vainiko formą,pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais,papuoškite mažais pomidoriukais.
Receptą atsiuntė Rima Vaniarchina
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita