Ingredientai
- Česnakai 1 skiltelės
- Svogūnų laiškai 1 valg. š.
- Čiobreliai 1 valg. š.
- Kuminai 0,5 arbat. š.
- Moliūgų sėklų aliejus 4 valg. š.
- Baltojo vyno actas 2 valg. š.
- Citrinos sultys 1 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
Susmulkinkite česnaką dideliu virtuviniu peiliu ir sutrinkite su druska, kad jis taptų minkštas. Sumaišykite dubenėlyje su svogūnų laiškais, čiobreliais, kuminais, vyno actu ir moliūgų sėklų aliejumi. Pagardinkite druska, pipirais ir citrinos sultimis.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems
- Noriu patiekalo: Salotos
- Rengiu šventę: Velykos