Ingredientai
- Agurkai 3 vnt. dideli
- Jogurtas 2 valg. š. graikiško
- Mėtos 4 vnt. lapeliai
- Citrinos 0,5 vnt. išspaustų sulčių
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Druska 2 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 2 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Supjaustykite agurką smulkiais gabalėliais ir sudėkite į trintuvą su kitais ingredientais. Viską sutrinkite iki vientisos masės.
2. Atšaldykite sriubą, palikę ją valandai šaldytuve
3. Sriubą patiekite vėsiuose dubenėliuose. Galite papuošti agurko juostelėmis, mėtų lapeliais ir apšlakstydami graikišku jogurtu.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Gurmanams, Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams, Žaliavalgiams
- Noriu patiekalo: Sriubos