Ingredientai
- Jogurtas 400 g natūralus
- Kefyras 500 ml arba pasukos
- Česnakai 2 skiltelės
- Salierai 2 vnt. stiebai
- Avokadai 1 vnt.
- Agurkai 1 vnt. keli griežinėliai
- Ridikai 4 vnt. keli ridikėliai
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Prieskoniniai žalumynai 1 arbat. š. smulkinti pagal skonį
Kaip gaminti
1. Į plakimo indą supilkite jogurtą, pasukas, sudėkite česnako skilteles, pasukas, saliero stiebus, luptą (be kauliuko) avokadą, įberkite žiupsnelį druskos, pipirų, žalumynų ir gerai suplakite.
2. Sriubą bent kelias valandas laikykite šaldytuve. Agurkus supjaustykite kubeliais, ridikėlius – griežinėliais. Sriubą supilstykite į dubenėlius, užberkite agurkų ir ridikėlių.
Vegetariški patiekalai |
Receptas iš knygos „Vegetariški patiekalai“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita