Ingredientai
- Vanduo 750 ml
- Arbata: (4 pakeliai - juodos) 4 vnt.
- Rudasis cukrus 50 g
- Sultys 250 ml natūralių persikų
- Citrinos 4 vnt. 125 ml - sulčių
- Ledo kubeliai: 1 sauja
- Persikai 2 vnt.
- Mėtos 2 g šviežių lapelių
Kaip gaminti
- Vandenį užvirkite ir užpilkite juo penkis pakelius juodos arbatos.
- Suberkite rudąjį cukrų ir išmaišykite.
- Palaukite apie 10 minučių, tuomet arbatos pakelius išimkite.
- Supilkite citrinos sultis, persikų sultis ir išmaišykite. Palikite, kol visiškai atvės.
- Į šaltą arbatą įmaišykite skiltelėmis supjaustytus persikus, riekelėmis pjaustytą citriną ir šviežių mėtų lapelius.
- Suberkite ledo kubelius, išmaišykite ir patiekite nedelsiant. Skanaus!