Ingredientai
- Mėtos 25 g smulkintos ir lapeliai papuošimui
- Arbata: (pipirmėčių) 3 vnt.
- Vanduo 2 st. verdantis
- Sultys 1 l obuolių
- Ledas: 7 vnt.
Kaip gaminti
1. Į 2 stiklines verdačio vandens sudėkite 3 pakelius pipirmėčių arbatos, su cukrumi sutrintas mėtas ir 10 minučių palaikykite, kad gerai pritrauktų. Atvėsinkite ir nukoškite.
2. Į arbatą supilkite obuolių ir ką tik išspaustas citrinos sultis, sudėkite ledukus ir pjaustytą obuolį. Puoškite pipirmėčių ar mėtų šakelėmis.
Knyga „Gaivieji gėrimai“ |
Receptas iš knygos „Gaivieji gėrimai“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams
- Noriu patiekalo: Gėrimai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita