Ingredientai
- Pasukos 1000 ml
- Agurkai 2 vnt.
- Pomidorai 5 vnt.
- Svogūnų laiškai 1 sauja
- Petražolės 1 sauja
- Druska 0,5 arbat. š. arba pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis arba pagal skonį
Kaip gaminti
1. Pradėti reikia nuo daržovių paruošimo: vieną agurką sutarkuokite stambia trintuve, kitą supjaustykite stambesniais gabalėliais, visai taip, kaip ir pomidorus.
2. Svogūnų laiškus ir petražoles reikia susmulkinti, tuomet visus šiuos ingredientus sudėti į puodą, kuriame supiltos pasukos, ir, pagardinus prieskoniais, gerai išmaišyti.
3. Tokią sriubą geriausia patiekti atšaldytą, idant būtų dar gaivesnė.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams, Žaliavalgiams
- Noriu patiekalo: Sriubos