Ingredientai
- Avietės 2 st.
- Melionas 1 vnt. 0,5
- Mėtos 1 sauja šviežių lapelių
- Vanilė 1 arbat. š. ekstraktas
- Miltelinis cukrus 1 valg. š.
- Jogurtas 500 ml be priedų
- Pienas 500 ml
Kaip gaminti
- Avietes atsargiai nuplaukite ir palikite, kad nusivarvėtų.
- Ledų šaukšteliu išskobkite gražių rutuliukų iš meliono. Ant didelės pjaustymo lentos sudėkite mėtas, užberkite cukraus miltelių ir šiek tiek pakapokite, supilkite vanilės ekstraktą ir kapokite, kol išeis trupiniai.
- Visus paruoštus produktus dėkite į puodą ar sriubos indą, užpilkite jogurtu ir išmaišykite, tuomet supilkite pieną ir dar kartą pamaišykite.
- Patiekite atšaldytą.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vaikams
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita