Ingredientai
- Šaltalankiai: 600 ml
- Vanduo 600 ml
- Cukrus 270 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
- Vanilinis cukrus 1 arbat. š. „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
Kaip gaminti
- Užvirkite uogų, vandens, cukranendrių cukraus ir vanilinio cukraus mišinį.
- Retkarčiais pamaišydami, mišinį kaitinkite maždaug 10 minučių. Atsargiai nugriebkite putas.
- Gaivą nukoškite ir išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.
Receptas DANSUKKER
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Cukrus „Dan Sukker“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Gėrimai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita