Ingredientai
- Varškė 200 g
- Pienas 500 ml arba vandens
- Grietinė 200 g
- Burokėliai 4 valg. š. marinuotų obuolių sultyse
- Svogūnų laiškai 1 sauja
- Druska 1 žiupsnelis arba pagal skonį
- Krapai 1 valg. š. arba pagal skonį
- Cukrus 1 žiupsnelis arba pagal skonį
Kaip gaminti
1. Varškę, pieną ir grietinę suplakite elektriniu smulkintuvu.
2. Sudėkite burokėlius, smulkiai supjaustytus krapus ir svogūnų laiškus. Pagal skonį įberkite druskos ir cukraus. Viską gerai išmaišykite.
3. Su kuo tiekti, aiškinti, matyt, nereikia.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Lietuvių