Ingredientai
- Arbata: (žalia) 3 arbat. š.
- Rudasis cukrus 6 arbat. š.
- Sultys 400 ml uogų
- Ledas: 6 vnt.
- Uogos: (šaldytos arba šviežios) 1 sauja
- Apelsinai 1 vnt.
Kaip gaminti
1. Žaliąją arbatą užpilkite 5 stiklinėmis karšto vandens, suberkite cukrų ir leiskite gerai pritraukti.
2. Atvėsinkite ir nukoškite. Į arbatą supilkite sultis, sudėkite ledukus, uogas ir apelsinų skilteles. Gerai atšaldykite ir tiekite.
Knyga „Gaivieji gėrimai“ |
Receptas iš knygos „Gaivieji gėrimai“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams
- Noriu patiekalo: Gėrimai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita