Ingredientai
- Brokoliniai kopūstai 150 g
- Konservuoti bambuko ūgliai 100 g
- Sezamų aliejus 1 arbat. š. šlakelis
- Morkos 2 vnt.
- Grybai 50 g sauja džiovintų
- Vynas 2 valg. š. baltas sausas
- Rudasis cukrus 1 arbat. š.
- Sojų padažas 1 valg. š.
Kaip gaminti
1. Morkas nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuokite.
2. Grybus išmirkykite vandenyje.
3. Į įkaitintą aliejų suberkite brokolius, bambukų ūglius, morkas ir kaitinkite apie tris minutes.
4. Išmirkytus grybus sudėkite į daržoves. Sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite apie 10 min. Sudėkite rudąjį cukrų, supilkite vyną bei sojų padažą ir troškinkite dar keletą minučių.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kinų