Ingredientai
- Mėsa 2 kg (kiauliena, jautiena, vištiena)
- Svogūnai 5 vnt.
- Granatų sultys 700 ml
- Aliejus 2 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis (pagal skonį)
- Prieskoniai 1 žiupsnelis (chmeli suneli prieskoniai)
- Pipirai 1 žiupsnelis (žirneliais)
- Kalendros 1 žiupsnelis (sėklos)
Kaip gaminti
- Supjaustykite mėsą vidutinio dydžio gabaliukais, svogūnus – žiedais, prieskonius sutrinkite trintuvėje.
- Mėsą sudėkite į indą, suberkite prieskonius ir svogūnus bei viską gerai permaišykite.
- Supilkite į mėsą granatų sultis ir gerai viską permaišykite, tada supilkite aliejų ir dar kartą gerai sumaišykite. Marinuokite mėsą vieną parą, o druską suberkite likus kuriam laikui iki šašlykų kepimo.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis