Ingredientai
- Imbieras 50 g
- Žalioji citrina 1 vnt.
- Svogūnai 1 vnt. (raudonasis)
- Aitrioji paprika 1 vnt. (ankštis)
- Česnakai 6 skiltelės
- Sojų padažas 50 ml
- Aliejus 2 valg. š.
Kaip gaminti
- Supjaustykite mėsą gabalėliais ir sudėkite į indą.
- Sumaišykite smulkiai supjaustytą imbierą, žaliąją citriną, smulkintą raudonąjį svogūną, aitriosios paprikos ankštį, česnaką, sojų padažą, augalinį aliejų.
- Gautą marinatą supilkite ant mėsos ir gerai išmaišykite. Marinuokite kelias valandas.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis