Ingredientai
- Mėsa 2 kg (vištiena, kiauliena, jautiena)
- Medus 70 ml
- Balzaminis actas 70 ml
- Aliejus 70 ml
- Juodieji pipirai 1 arbat. š.
- Česnakai 3 skiltelės
- Druska 1 žiupsnelis (pagal skonį)
Kaip gaminti
- Supjaustykite mėsą vidutinio dydžio gabaliukais ir sudėkite į indą.
- Sumaišykite medų, balzaminį actą, aliejų, šviežiai maltus juoduosius pipirus, česnaką iki vientisos masės.
- Gautu marinatu užpilkite mėsą, gerai išmaišykite ir palikite marinuotis. Druska gardinkite prieš kepimą.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis