Ingredientai
- Margarinas 120 g
- Miltelinis cukrus 90 g
- Rudasis cukrus 90 g
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Vanilė 2 vnt. keli lašai vanilės esencijos
- Miltai 290 g 230 - kvietinių ir 60 - rupių kvietinių
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Juodasis šokoladas 100 g
Kaip gaminti
- Kambario temperatūros margariną išsukite su abiejų rūšių cukrumi.
- Kai masė pasidarys puri, po vieną įmuškite kiaušinius (visą laiką maišyti), sulašinkite vanilės esenciją.
- Viename inde sumaišykite abiejų rūšių miltus ir kepimo miltelius. Mišinį po truputį suberkite į nuolat maišomą margarino ir kiaušinių masę. Galiausiai įmaišykite stambiai sutarkuotą šokoladą.
- Skardą išklokite rudu kepimo popieriumi (jo paviršius padengtas silikonu, todėl kepiniai neprilimpa). Kabinkite maždaug po pusę šaukšto paruoštos tešlos ir dėkite į skardą. Tarp kauburėlių palikite nemažus tarpus, nes kepdami jie išsipučia.
- 190`C karštumo orkaitėje kepkite 15 min. Iškepusius suberkite ant grotelių, kad aušdami nesudrėktų.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita