Ingredientai
- Kakava 2 valg. š.
- Cukrus 3 valg. š.
- Grietinė 300 g
- Sviestas 150 g
- Sausainiai 360 g 2 pakeliai (po 180 g) sausainių „Gaidelis“ ar panašių
- Braškės 200 g
Kaip gaminti
1. Sutrupinkite sausainius, supjaustykite braškes.
2. Ištirpinkite sviestą ir palaukite, kol atvės.
3. Sumaišykite sausainius su cukrumi, kakava, tirpintu sviestu ir grietine. Suberkite braškes.
4. Apvalų indą išklokite maistine plėvele, supilkite sausainių mišinį ir palaikykite per naktį.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita