Ingredientai
- Miltai 270 g kvietinių
- Cukrus 60 g „Dansukker“ cukraus miltelių
- Vanilinis cukrus 15 g „Dansukker“ su natūralia vanile
- Sviestas 200 g tinka ir margarinas
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Maistiniai dažai: (raudonos spalvos) 1 vnt.
- Pagaliukai: (pakuotė) 1 vnt.
Kaip gaminti
- Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C.
- Iš produktų suminkykite tešlą. Pusę tešlos perdėkite į kitą dubenį ir pridėkite raudonos spalvos maistinių dažų, o pusę tešlos palikite nedažytos. Įvyniokite tešlą į plėvelę ir palikite šaldytuve 15 minučių.
- Iškočiokite abi tešlos dalis – geriausia ant kepimo popieriaus – dėdami raudoną tešlą ant šviesios.
- Kruopščiai susukite iškočiotus lakštus išilgine puse. Palikite tešlą šaldytuve 15 minučių.
- Kai tešla atvės, supjaustykite ją į maždaug 0,5 cm skersmens apskritimus ir, jei norite, per vidurį įsmeikite pagaliukus.
- Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 10 minučių. Baigę palikite ant grotelių ataušti. Laikykite sausoje, orui nelaidžioje taroje.
Receptas DANSUKKER
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Cukrus „Dan Sukker“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita