Ingredientai
- Miltai 150 g kvietinių
- Kepimo milteliai 2 arbat. š. 2,5
- Vanilinis cukrus 2 arbat. š. 2,5 „Dansukker“ su natūralia vanile
- Cukrus 225 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
- Avižiniai dribsniai 75 g
- Spanguolės 30 g džiovintų arba mėlynių - pagardui
- Šokoladas 45 g balto kapoto - pagardui
- Juodasis šokoladas 45 g kapoto - pagardui
- Razinos 30 g pagardui
- Cinamonas 1 arbat. š. malto - pagardui
Kaip gaminti
- Į stiklainį sluoksniais sudėkite visus produktus.
- Pirmiausia berkite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų.
- Tada cukraus ir avižinių dribsnių sluoksnį, o galiausiai – pagardus.
- Nurodymai gavėjui ant atvirutės: Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. Išplakite 225 g sviesto ir 1 didelį kiaušinį, iki mišinys taps šviesus ir purus.
- Suberkite stiklainio turinį ir išminkykite tešlą.
- Suformuokite tešlos kamuoliukus ir sudėkite juos ant kepimo popieriaus lengvai paspausdami.
- Kepkite 10–15 minučių ant vidurinės orkaitės lentynėlės arba kol pagels kraštai. Baigę padėkite ant grotelių ataušti.
Receptas DANSUKKER
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Cukrus „Dan Sukker“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita