Ingredientai
- Salotos 300 g puodelis juostelėmis supjaustytų
- Pomidorai 1 vnt. ketvirtadalis
- Laiškiniai svogūnai 2 vnt.
- Salierai 1 vnt. ketvirtadalis puodelio griežinėliais pjaustytų lapkočių
- Žiediniai kopūstai 1 vnt. pusė puodelio smulkiai pjaustytų žiedynų
- Vištiena 1 vnt. 3 valg. š. smulkiai pjaustytos, virtos
- Kumpis 100 g kiaulienos 3 valg. š. smulkiau pjaustyto kepto arba virto
- Pienas 2 valg. š.
- Majonezas 1 valg. š. neriebaus
- Jogurtas 1 valg. š. natūralaus
- Česnakai 1 skiltelės
Kaip gaminti
1. Česnaką sugrūskite ir sumaišykite su majonezu, jogurtu, įpilkite pieno ir išplakite.
2. Į didelį plokščią dubenį sudėkite salotas, ant jų – skiltelėmis supjaustytą pomidorą, susmulkintus svogūnus, salierus, žiedinius kopūstus.
3. Ant daržovių sudėkite abiejų rūšių mėsą, supilkite paruoštą padažą ir iš karto patiekite ar palaikykite šaldytuve (šaltos salotos gardesnės).
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita