Ingredientai
- Šerniena: (maltos) 600 g
- Cukinijos 1 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Džiūvėsiai 3 valg. š.
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
- Aitrioji paprika 1 žiupsnelis maltos
- Aliejus 4 valg. š.
Kaip gaminti
- Giliame dubenyje stambiai sutarkuokite nuplautą ir nuluptą cukiniją.
- Sukrėskite maltą mėsą.
- Suberkite džiūvėsėlius, įmuškite kiaušinius.
- Įberkite druskos, aitriosios paprikos miltelių.
- Viską gerai išminkykite.
- Rankomis formuokite kotletus.
- Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol dailiai apskrus.
Receptą atsiuntė Gintarė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita