Ingredientai
- Grietinėlė 100 ml plakamosios
- Sirupas:(„Dansukker“ šviesiojo) 100 ml
- Cukrus 125 g „Dansukker“ cukranendrių DEMERARA
- Vanilinis cukrus 1 valg. š. „Dansukker“ su natūralia vanile
- Sezamo sėklos 100 g
Kaip gaminti
- Sausoje keptuvėje paskrudinkite sezamų sėklas.
- Visas sudedamąsias dalis, išskyrus sezamų sėklas, sudėkite į didelį mikrobangoms atsparų indą.
- Nustatę 750 W galią kaitinkite 6 minutes. Pamaišykite.
- Kaitinkite dar 2 minutes (jei norėsite patikrinti mišinio temperatūrą – ji turėtų būti 135 °C.).
- Įmaišykite sezamų sėklas.
- Šaukštu sukrėskite į formeles.
Receptas „DANSUKKER“