Ingredientai
- Silkė 5 vnt. 5 - 6
- Grybai 4 vnt. dideli džiovinti
- Svogūnai 4 vnt.
- Morkos 4 vnt.
- Aliejus 20 ml
- Daržovės 1 sauja pasirinktinai papuošimui, gali būti grybai, krapai
Kaip gaminti
- Išvalykite silkę, ir sudėkite į dubenėlį.
- Išmirkykite džiovintus grybus, supjaustykite ir kepkite aliejuje su svogūnais.
- Kai atvėsta grybai sudėkite ant silkės. Kitoje pusėje tą patį padarykite su morkytėmis.
- Morkas išvirkite ir smulkiai supjaustykite.
- Silkėje su morkomis svogūno dėkite mažiau.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Karolina Rimkevičiūtė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Šventinis patiekalas, kuriuo didžiuojasi mūsų šeima
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita