Ingredientai
- Silkė 3 vnt. 3 gabaliukai filė
- Grybai 50 g sauja džiovintų baravykų
- Cukinijos 200 g
- Svogūnai 1 vnt.
- Pomidorų padažas 5 valg. š.
- Aliejus 100 ml
- Druska 1 arbat. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Laurų lapai 1 arbat. š. žiupsnelis maltų
Kaip gaminti
1. Baravykus pamirkykite ir išvirkite pasūdytame ir laurų lapeliais pagardintame vandenyje.
2. Aliejuje ištroškinkite smulkintą svogūną bei cukiniją.
3. Suberkite baravykus, supilkite pomidorų padažą ir dar patroškinkite. Jei reikia, dar pagardinkite laurų lapeliais ir pipirais. Kai atvės, sumaišykite su gabalėliais pjaustyta silke.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Kalėdos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Lietuvių