Ingredientai
- Silkė 500 g filė
- Razinos 100 g tamsios ir šviesios
- Aliejus 3 valg. š.
- Pomidorų padažas 4 valg. š.
- Kvapieji pipirai 1 žiupsnelis
- Cinamonas 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Razinas išmirkykite vandenyje, geriausiai per naktį.
2. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir kartu su išmirkytomis razinomis patroškinkite keptuvėje.
3. Baigiant troškinti, sudėkite kvapiuosius pipirus, cinamoną, pomidorų padažą. Palaukite, kol padažas atvės, ir tuomet dėkite šalia supjaustytos silkės.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita