Ingredientai
- Bulvės 1 vnt. vidutinio dydžio
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Salotos 6 vnt. lapai
- Svogūnai 1 vnt. mažas
- Agurkai 1 vnt. marinuotas
- Silkė 100 g
- Jogurtas 2 valg. š. natūralaus
- Krapai 1 sauja nedidelė
- Česnakai 1 skiltelės
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Bulves švariai nuplauname, supjaustome griežinėliais, sumaišome su aliejumi ir žiupsneliu druskos. Kepame 200 C orkaitėje pusvalandį.
2. Paruošiame padažą: indelyje sumaišome jogurtą, smulkintus krapus ir česnaką, beriame druskos ir pipirų.
3. Į lėkštę dedame nuplautus ir nusausintus salotų lapus, svogūno ir agurko griežinėlius, keptų bulvių griežinėlius, silkę, padažą ir šviežių krapų.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos