Ingredientai
- Silkė 300 g filė
- Bulvės 5 vnt. virtos
- Raudonasis svogūnas 1 vnt.
- Krapai 5 g
- Grietinė 150 g
- Majonezas 50 g
- Ikrai 4 valg. š.
- Kiaušiniai 4 vnt.
Kaip gaminti
1. Išvirkite kietai kiaušinius. Susmulkinkite svogūną ir krapus. Į dubenį sudėkite majonezą, grietinę, suberkite svogūnus, ikrus ir išmaišykite.
2. Silkių filė supjaustykite plonomis juostelėmis, bulves – nedideliais kubeliais. Sudėkite į paruoštą padažą ir atsargiai išmaišykite.
3. Išdėliokite į lėkštes. Perpjaukite kiaušinius pusiau, dėkite po dvi puseles ant silkių masės, ant kiaušinių uždėkite keletą šaukštų ikrų masės ir pabarstykite krapais. Tiekite su juoda duona.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Kalėdos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita