Ingredientai
- Silkė 150 g filė be kaulų
- Kreminis sūris 100 g
- Majonezas 80 g
- Agaras 30 g
- Avokadai 1 vnt.
- Paprikos 1 vnt. raudonoji
Kaip gaminti
1. Sumaišykite kreminį sūrį su majonezu, ištirpintu agaru. Sudėkite mažais kubeliais supjaustytą papriką ir avokadą.
2. Gautu įdaru patepkite silkės filė, o tada švelniai susukite. Vyniotinį suslėkite tam, kad įgautų norimą formą: kvadrato ar trikampio, o tada 2 valandoms palikite šaldytuve – jis turi sustingti.
3. Patiekite supjaustytą, pavyzdžiui, su burokėlių traškučiais, karamelizuotais burokėliais ar mėgstamomis daržovėmis.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Kalėdos