Ingredientai
- Kiaušiniai 4 vnt. kietai virti
- Svogūnai 1 vnt. nedidelis susmulkintas
- Sviestas 1 valg. š. lydyto
- Garstyčios 1 valg. š.
- Grietinė 1 valg. š.
- Silkė 200 g filė
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Prieskoniniai žalumynai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Kiaušinius nulupti ir perpjauti išilgai.
2. Svogūną pakepinti su įkaitintu sviestu. Palikti atvėsti.
3. Trynius išimti ir sutrinti elektriniu trintuvu su silkių filė, keptais svogūnais, garstyčiomis ir grietine. Pagardinti pipirais.
4. Įdarą šaukšteliu sudėti į baltymus (galima sudėti į konditerinį maišelį ir tada išspausti). Papuošti žalumynais.
Kategorijos
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Velykos