Ingredientai
- Silkė 4 vnt. filė
- Svogūnai 2 vnt.
- Grybai 100 g marinuoti
- Aliejus 50 ml
- Agurkai 3 vnt. marinuoti
- Gvazdikėliai 4 vnt.
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Petražolės 1 vnt. šakelė
- Morkos 2 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
- Pomidorų padažas 3 valg. š. pagal skonį
- Sezamo sėklos 1 arbat. š.
Kaip gaminti
- Silkių filė gabalėlius susukite palikdami viduryje skylutę.
- Svogūnus ir grybus smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite plonais šiaudeliais ir pakepkite aliejuje. Sudėkite pomidorų padažą, įberkite druskos, pipirų, gvazdikėlių ir atvėsinkite.
- Dalį šio įdaro pridėkite į suktinukų vidų. Suktinukus sudėkite ant agurkų griežinėlių ir užpilkite likusiu įdaru.
- Viršų apibarstykite sezamų sėklomis ir papuoškite žalumynais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Kalėdos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita