Ingredientai
- Juoda duona 2 riekės
- Kreminė varškė 50 g
- Majonezas 50 g naminio arba kokybiško
- Agurkai 50 g marinuotų
- Silkė 100 g marinuotos
- Druska 1 žiupsnelis arba pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis arba pagal skonį
- Raudonasis svogūnas 0,5 vnt. mažo
- Žolelės 1 sauja mėgstamų; papuošimui
- Pomidorai 50 g mažų
- Ikrai 1 valg. š. juodųjų; papuošimui
Kaip gaminti
1. Sumaišykite kreminę varškę su majonezu, pagardinkite pipirais ir aptepkite duonos riekes.
2. Susukite silkės griežinėlius, dėliokite juos ant duonos, o tarpuose sudėkite pjaustytus marinuotus agurkėlius. Ant viršaus dėliokite griežinėliais pjaustytą raudonąjį svogūną ir ketvirčiais pjaustytus pomidorus. Papuoškite žolelėmis ir ikrais.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Pusryčiams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis