Ingredientai
- Varškė 360 g 2 pakeliai
- Avižų sėlenos (galima dėti ir manų kruopas) 10 valg. š.
- Cukrus 3 valg. š.
- Jogurtas 300 g 1 indelis
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Obuoliai 3 vnt.
- Razinos 50 g
- Cinamonas 1 valg. š.
- Citrinos 1 vnt.
Kaip gaminti
1. Varškę sutrinkite ir išmaišykite su jogurtu, cukrumi ir kiaušinių tryniais. Suberkite tarkuotą citrinos žievelę, sėlenas, išmirkytas razinas, cinamoną, obuolius.
2. Viską gerai išmaišykite ir atsargiai įmaišykite plaktus baltymus.
3. Sukrėskite masę į kepimo indą (mes kepėme formelėse, bet galima ir paprastoje skardoje).
4. Statykite į įkaitintą iki 175 laipsnių orkaitę ir kepkite apie pusvalandį.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita